Tävlingar


Anmälningar

Vi hanterar alla anmälningar med hjälp av LoTS, https://lots.sbf.se/Pages/Login.aspx , där finner du även inbjudan. När du skall anmäla dej till någon av våra tävlingar gör du det på LoTS. Mer information om hur deras tjänst fungerar finns här.

Resultat

Alla resultat från alla våra tävlingar finns på mylaps.com, så även sammanställningen i Lördaxx cupen som man hittar på vår championship sida.

Tävlingar 2023


​​​​KCV: 4 juni
Öppen träning lördag 3 juni

Status: Nationell

GSP: 26-27 augusti
​​​​​​​Öppen träning fredag 25 augusti

Status: Nationell

Övrig information
​​​​​​​

Behöver du plats i depån under en tävling? Använd vår platsbokningsblankett så underlättar du för både dig själv och oss. I vår bokningsblankett fyller du själv i uppgifter om hur många förare/kartar ni kommer med, om du har ett tält som inte platsar inom måtten 4 x 3 meter, om du har särskilda önskemål mm. Även du som är handlare fyller i blanketten. Skicka sedan in den ifyllda blanketten i god tid inför en tävling till oss, så kan vi planera placeringen i depån, för att sedan meddela dig, innan du reser hemifrån, vilken plats som är din i depån. På så vis hoppas vi att allt kommer att löpa mycket smidigare när du anländer till banan. Mejla din blankett till depabokning@team13.se