Lördaxx3 11/8 utgår.
Lördagen den 11/8 planerades Lördaxx3 att köras men tävlingen är inställd i sin helhet. Detta på grund av kollisioner med flera serietävlingar som gör att både deltagarantalet och främst tillgången till funktionärer är under en nivå som gör det möjligt att genomföra tävlingen. Organisationskommittén finner det omöjligt att genomföra tävlingen som planerat och väljer därför att inte gå ut med inbjudan till den tredje deltävlingen av Lördaxx-serien.
Årets Lördaxx-serie kommer därmed att bestå av 3st deltävlingar istället för de planerade 4.
 
Klubbtävling 18/8
På lördag 18/8 kommer vi att köra en Team13-klubbtävling kl 12.00- ca15.00 endast öppen för klubbmedlemmar. Klasser/klassindelningar beslutas utifrån anmälan/incheckning som sker på plats kl 10.00. Den här tävlingen är helt fristående och körs under enklare former enligt KA1.3.5 Klubbtävling.
Tävlingsledare: Anders Thell, 0702670400.
 
Följande klasser ingår och kan komma att samköras enligt följande:
Micro – Mini – J60
Junior125 – Senior125
Cadetti, DD2 och KZ2 körs separat.
 
Tävlingen arrangeras enligt det gällande nationella tävlings- och tekniska regelverket, Se även G 3.4
Preliminärt tidschema:
1,Fri träning 08.00-12.00
2,Incheckning 10.00
3,Förarsammanträde 11:30
4,Tidkörning utgår, transponder behövs ej.
5,Heat1, 12:00. Lottad uppställning till Heaten
6,Heat2, 13:00. Lottad uppställning till Heaten
7,Finaler 14:00


Tävlingar


Under året kommer vi att köra 2 nationella och 3 lokala tävlingar, nedan hittar ni information om dessa. Här finns också information om hur du anmäler dej och resultat för genomförda tävlingar.

Anmälningar

Vi hanterar alla anmälningar med hjälp av gotoracing.se, där finner du även inbjudan. När du skall anmäla dej till någon av våra tävlingar gör du det på deras sida. Mer information om hur deras tjänst fungerar finns här.

Resultat

Alla resultat från alla våra tävlingar finns på mylaps.com, så även sammanställningen i Lördaxx cupen som man hittar på vår championship sida.
Tävlingar 2018 
Skrivet Måndag 5 mars 2018


Lördaxx 1

21/4

Lokal tävling där vi behöver hjälp med funktionärer för att det skall fungera.

Status: Lokal

​​​​​​​

Lördaxx 2

16/6

Lokal tävling där vi behöver hjälp med funktionärer för att det skall fungera.

Status: Lokal

Lördaxx 3

11/8

Lokal tävling där vi behöver hjälp med funktionärer för att det skall fungera.

Status: Lokal

Göteborgs Stora Pris (GSP)

1/9 - 2/9

Nationell tävling med riktigt fina priser.

Status: Nationell

Lördaxx 4/KCV Final

29/9

Status: Nationell
Övrig information
​​​​​​​

Behöver du plats i depån under en tävling? Använd vår platsbokningsblankett så underlättar du för både dig själv och oss. I vår bokningsblankett fyller du själv i uppgifter om hur många förare/kartar ni kommer med, om du har ett tält som inte platsar inom måtten 4 x 3 meter, om du har särskilda önskemål mm. Även du som är handlare fyller i blanketten. Skicka sedan in den ifyllda blanketten i god tid inför en tävling till oss, så kan vi planera placeringen i depån, för att sedan meddela dig, innan du reser hemifrån, vilken plats som är din i depån. På så vis hoppas vi att allt kommer att löpa mycket smidigare när du anländer till banan. Mejla din blankett till depa@team13.se