Tävlingar


Under 2021 kommer vi att köra 6 tävlingar vilka av dessa förutom GSP som blir nationella är i dagsläget inte bestämt, nedan kommer ni senare att hitta information om dessa. Här finns också information om hur du anmäler dej och resultat för genomförda tävlingar.

Anmälningar

Vi hanterar alla anmälningar med hjälp av LoTS, https://lots.sbf.se/Pages/Login.aspx , där finner du även inbjudan. När du skall anmäla dej till någon av våra tävlingar gör du det på LoTS. Mer information om hur deras tjänst fungerar finns här.

Resultat

Alla resultat från alla våra tävlingar finns på mylaps.com, så även sammanställningen i Lördaxx cupen som man hittar på vår championship sida.

Tävlingar 2021


​​​​​​​Lördaxx 1: 10 april
Status: 

Lördaxx 2: 8 maj
Status:

Lördaxx 3: 5 juni
Status:

Lördaxx 4: 14 augusti
Status:

GSP: 11-12 september
Status: Nationell

Lördaxx 5: 2 oktober
Status:


Övrig information
​​​​​​​

Behöver du plats i depån under en tävling? Använd vår platsbokningsblankett så underlättar du för både dig själv och oss. I vår bokningsblankett fyller du själv i uppgifter om hur många förare/kartar ni kommer med, om du har ett tält som inte platsar inom måtten 4 x 3 meter, om du har särskilda önskemål mm. Även du som är handlare fyller i blanketten. Skicka sedan in den ifyllda blanketten i god tid inför en tävling till oss, så kan vi planera placeringen i depån, för att sedan meddela dig, innan du reser hemifrån, vilken plats som är din i depån. På så vis hoppas vi att allt kommer att löpa mycket smidigare när du anländer till banan. Mejla din blankett till depa@team13.se